Social media design… zelf doen of laat je social media uitbesteden?

Je bent serieus bezig met je bedrijf en wil ook de online potentie volop benutten. Om dat te doen besef je dat je dan ook serieus wat tijd moet investeren in het bedenken en maken van posts. Voor sommige mensen gaat dit heel natuurlijk en is posten op sociale media een tweede natuur geworden.

Voor anderen – lees de meeste mensen – is het een behoorlijke uitdaging. Want in de praktijk is het vaak een klus die je naast je gewone werkzaamheden doet, wat in de praktijk erop neerkomt dat dit naar de avond uren verschoven wordt.

Dus… Best een uitdaging om je online goed en regelmatig te presenteren. Laat daarom jouw social media uitbesteden!

Uiteraard komen wij hier graag even om de hoek kijken. Wij kunnen je ondersteunen op diverse onderdelen bij het plaatsen van berichten voor sociale media. Je kunt ons een begeleidend plaatje (ontwerp, foto- en videobewerking, diashows, etc. = social media design) laten maken voor je eigen bedachte post, maar we kunnen ook het complete traject voor je oppakken.

 

Social abonnement

Veel klanten maken gebruik van ons “social abonnement”; een dienstverlening waarin we een plan op maat maken voor de klant voor de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Hierin werken we bij voorkeur met een contentkalender welke we samenstellen met de klant, waarin we inhakers op feestdagen vastleggen en acties zoveel mogelijk van tevoren bedenken en het social media design uitvoeren.

Tarieven voor ons social abonnement zijn sterk variabel en afhankelijk van o.a. de frequentie van posten, maar vooral ook van de mate van input van de klant.

 

Online marketing campagne 

Je website is responsive, ziet er goed uit en de navigatie is top… Dat is waar je wilt zijn op het moment dat je een online campagne start. Wij kunnen je uiteraard helpen om dit te realiseren en we gaan graag een stapje verder. Staat de Google bedrijven pagina optimaal ingesteld? Ziet je social media design er goed uit met mooie headers en logo’s en klopt het allemaal tekstueel?

Erg belangrijk als je als bedrijf jezelf serieus wil presenteren. Je komt er nauwelijks meer mee weg als je dit niet voor elkaar hebt. Tuurlijk, je kan best overleven zonder, maar je mist gegarandeerd een stuk marktaandeel.

 Benieuwd of een social abonnement wat voor jouw bedrijf is? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie voor het uitbesteden van jouw social media!

 

Mooie klanten Mooi werk!

La Mare Houseboats - Brochure
LA MARE Houseboats Beursmateriaal
EVNTS - logo ontwerp 01
EVNTS Logo ontwerp & Visitekaartjes
Biomassatechniek - Freesletters
Biomassatechniek Signing bedrijfspand
Doosletters iQ Makelaars Groningen
123 wonen & iQ Makelaars Groningen Signing pand
Visitekaartjes - Veluwse Beveiliging
Veluwse Beveiliging Restyling Veluwse Beveiliging
logo Derksen & Derksen
Derksen & Derksen Logo & Huisstijl
Buitenreclame Spandoeken Kreator 01
Kreator BV Spandoeken Diezerpoort Zwolle
Branding Mondzorg Parkzicht - De Diesignloods Hattem
Mondzorg Parkzicht Branding