Een ‘plan de (marketing)campagne’…

concept_foto-concept-diesignloods

Wat ga jij doen om je bedrijf goed in de markt te zetten? Wat dacht je van een goede marketingcampagne?

Als echte ondernemer weet jij veel over de markt waarin je je begeeft en heb je natuurlijk een goede pitch in de aanslag als je jouw bedrijf of product moet “verkopen”.

Maar omdat we nou eenmaal enorm visueel ingesteld zijn, moet je ook wat kunnen laten zien aan je potentiële klanten. De visuele vormgeving is zeker vandaag de dag extreem belangrijk. Online en offline moet alles er top uitzien.

Samengevat is een campagne de strategie om jouw bedrijf, een product of je diensten in de markt te zetten.

Een goede branding is de basis van je marketingcampagne!

 

Lange en korte termijn marketingcampagnes

Voor je bedrijf is de marketingcampagne meestal een lange termijn plan waarin je een marketing strategie wil neerzetten voor bijvoorbeeld 5 jaar of meer. Op reclame gebied gaat het hierin om een juiste uitstraling van je logo en huisstijl neer te zetten.

Uiteraard met een overtuigende en passende visuele communicatie stijl van je website en algehele online aanwezigheid, maar ook van je offline reclame zoals drukwerk en binnen- en buitenreclame.

Toch wordt een marketingcampagne meer geassocieerd met de kortere termijn strategie; een actie om een product of dienst van je bedrijf in de markt te zetten.

 

Online marketingcampagne

Je website is responsive, ziet er goed uit en de navigatie is top… Dat is waar je wilt zijn op het moment dat je een online campagne start. Wij kunnen je uiteraard helpen om dit te realiseren en we gaan graag een stapje verder.

Staat de Google bedrijven pagina optimaal ingesteld? Zien je social media kanalen er goed uit met mooie headers en logo’s en klopt het allemaal tekstueel?

Erg belangrijk als je als bedrijf jezelf serieus wil presenteren. Je komt er nauwelijks meer mee weg als je dit niet voor elkaar hebt. Tuurlijk, je kan best overleven zonder, maar je mist gegarandeerd een stuk marktaandeel.

Wij beheren met succes voor diverse klanten de online marketingcampagnes

 

Social abonnement

Veel klanten maken ook gebruik van ons “social abonnement”; een dienstverlening waarin we een plan op maat maken voor de klant voor de social media kanalen zoals o.a. Facebook, Instagram en LinkedIn.

Hierin werken we bij voorkeur met een contentkalender welke we samenstellen met de klant, waarin we inhakers op feestdagen vastleggen en acties zoveel mogelijk van tevoren bedenken en vormgeven.

Tarieven voor ons social abonnement zijn sterk variabel en afhankelijk van o.a. de frequentie van posten, maar vooral ook van de mate van input van de klant.

Benieuwd of een social abonnement wat voor jouw bedrijf is? Vraag ons vrijblijvend om meer informatie!

 

Offline marketingcampagne

Offline marketing is BOOMING. Er wordt weer steeds meer gedrukt en geprint in de reclame wereld. Na een jarenlange verschuiving naar online is offline marketing weer terug van weg geweest. Er is steeds meer keuze in speciale papiersoorten en mooie afwerkingen (denk aan een blad als FLOW) en er zijn mega veel mogelijkheden om je bedrijf of event spectaculair aan te kleden.

De druk- en printwereld is veel laagdrempeliger geworden en dat merk je ook in de prijzen, deze zijn vele malen aantrekkelijker geworden dan 5 tot 10 jaar geleden. Moest je zo’n 10 jaar geleden minimaal 10.000 stuks van je flyer bestellen om een beetje een fatsoenlijke stukprijs te krijgen, nu kun je er 100 inkopen voor dezelfde prijs.

 

Ontwerpen, drukken én verspreiden

Uiteraard maken wij een uniek ontwerp voor je waarmee je opvalt en je onderscheid van de concurrentie.

Maar dan… Wil je je drukwerk laten maken en verspreiden? Dan is het wel zo prettig als je gelijk door kan en niet een andere partij hoeft uit te kiezen. Wij regelen ook het druk- en printwerk voor onze klanten en dat voor zeer voordelige tarieven.

Wij werken samen met diverse drukkerijen en verspreidingsbureaus en kunnen zo voor elke wens de juiste partner uitkiezen. Zo bieden we altijd de beste combinatie van kwaliteit en prijs.

Mooie klanten Mooi werk!

La Mare Houseboats - Brochure
LA MARE Houseboats Beursmateriaal
EVNTS - logo ontwerp 01
EVNTS Logo ontwerp & Visitekaartjes
Biomassatechniek - Freesletters
Biomassatechniek Signing bedrijfspand
Doosletters iQ Makelaars Groningen
123 wonen & iQ Makelaars Groningen Signing pand
Visitekaartjes - Veluwse Beveiliging
Veluwse Beveiliging Restyling Veluwse Beveiliging
logo Derksen & Derksen
Derksen & Derksen Logo & Huisstijl
Buitenreclame Spandoeken Kreator 01
Kreator BV Spandoeken Diezerpoort Zwolle
Branding Mondzorg Parkzicht - De Diesignloods Hattem
Mondzorg Parkzicht Branding