Wij zijn van alle markten thuis.

pandDSL

Wij helpen je graag met al jouw reclame vraagstukken. De Diesignloods is een jong en zeer veelzijdig reclamebureau in Hattem en wij bieden onze klanten een totaal concept op het gebied van reclame. We bedenken strategieën en creatieve communicatie concepten voor verschillende online en offline uitingen, verzorgen de vormgeving ervan én ook de realisatie verzorgen wij graag voor jouw bedrijf.

Al je reclame goed en snel geregeld!
Wij merken dat onze klanten het erg prettig vinden dat wij een breed pakket aanbieden. Als bedrijf wil je jezelf goed presenteren en of dat nu met een sterke website is, een foldercampagne of met een autobelettering, wij hebben het allemaal in huis.

Samen komen we tot grote ideeën!

Persoonlijk en betrokken, dat is hoe wij graag werken. Mooie dingen maken voor mensen en bedrijven met als doel; een visuele communicatie uiting die jou en je bedrijf optimaal presenteren. Dat je denkt; “Wauw! Dit hadden wij zelf niet zo kunnen bedenken…” Dat gevoel.

Samenwerken

Met de opkomst van zzp’ers en freelancers is de bedrijfscultuur flink veranderd en opgeschud de laatste jaren. Je hoeft geen enorm bedrijf meer te zijn om verschillende disciplines in te kunnen zetten. Gebruik maken van elkaars specialisaties en flexibel samenwerken is de toekomst. Bij De Diesignloods zijn we hierin bedreven. We hebben een keten van partners uit Hattem, Zwolle en de wijde omgeving waarmee we samenwerken als de opdracht erom vraagt. Doordat wij goede afspraken hebben met diverse professionele partners en leveranciers zijn wij zeer flexibel en kunnen we ook grote opdrachten aan.

Even voorstellen!

Robert Bosch  |  Verkoop, Concept & Creatie

Robert Bosch De Diesignloods

Al vele jaren een bekend gezicht in Hattem en omstreken. Actief in diverse verenigingen en een echte Hattemer in hart en nieren. Na de opleiding grafisch ontwerper op het Windesheim communicatie gestudeerd en daarna ervaring opgedaan bij diverse reclamebureaus in de omgeving. Totdat in 2010 de grote stap werd gezet; eigen ondernemer zijn. Eerst nog alleen, maar al snel in een samenwerkingsverband onder de naam; De Diesignloods. Robert staat altijd klaar voor zijn klanten met nieuwe ideeën en verrassende inzichten om te helpen hun zichtbaarheid en klantenbereik te vergroten.

 


Riemer Walinga
  |  Concept, Creatie & Realisatie

Riemer Walinga De Diesignloods

Woonachtig en werkend aan de andere zijde van de IJssel in Zwolle, werkte Riemer al geruime tijd aan veel projecten samen met Robert en Wim. Dit beviel zo goed dat hij in januari 2019 is toegetreden als mede eigenaar van De Diesignloods. Riemer heeft meer dan 20 jaar ervaring in de reclame wereld en heeft van ontwerp tot montage aan kleine en grote projecten gewerkt door heel Nederland. Van huisstijl projecten en  webdesign tot restylingen bij winkelketens en de aankleding van grote festivals als Lowlands, North Sea Jazz en de Zwarte Cross. Deze allround ervaring komt goed van pas bij De Diesignloods, waar hij elke dag klanten helpt met concepten en creaties om zichzelf zo goed mogelijk te presenteren.

 

Wim J. Rave  |  Administratie, Concept & Realisatie

Wim J. Rave De Diesignloods

Wim is geboren en getogen in Hattem en is sinds 2015 toegetreden als mede eigenaar van De Diesignloods. Hij is van vele markten thuis en beheert niet alleen de volledige administratie, hij zorgt ook voor de nodige structuur binnen De Diesignloods. Ook al is het topdrukte en zitten we tot onze nek in het werk, als je het kantoor van Wim binnen loopt ervaar je gelijk de rust en staat hij klaar voor een gedegen advies. Van inkoop tot werkvoorbereiding zorgt hij ervoor dat onze projecten gestroomlijnd lopen. Verder zet hij ook regelmatig zijn creatieve schrijfkunsten in voor onze klanten en is hij een vaste waarde bij onze brainstorm sessies. Met recht van alle markten thuis!

Onze stagehelden!

Lamar   |  Media vormgever I.O.

Joëlle   |  Media vormgever I.O.

Weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via de website, mail naar info@diesignloods.nl of bel 038 760 11 12.

 

Trots op onze klanten!

Wat zeggen klanten over ons?