Een complete make-over van dit mooie oude pand in Groningen met doosletters, raamstickers en piepschuim letters. 123 wonen en iQ makelaars waren toe aan een nieuw bedrijfspand nadat ze uit hun vorige pand gegroeid waren en wij gingen bij hun langs om de wensen door te nemen, foto’s te maken en alles op te meten.

 

Vormgeving

Na het maken van een ontwerp en een aantal rondes langs de welstandscommissie was het ontwerp voor de buitenreclame en binnenreclame naar wens. Na het omzetten van de ontwerpen naar productiebestanden konden onze leveranciers aan de slag. Monteurs inplannen en alles stroomlijnen om naar een perfecte montage toe te werken.

Gevelreclame

De gevel is het visitekaartje van jouw onderneming. Het is het eerste wat potentiële klanten zien wanneer ze voorbijlopen of je pand bezoeken. Daarom is het verstandig om te investeren in gevelreclame die je bedrijf de uitstraling geeft die het verdient. Twee populaire producten die hierbij kunnen helpen zijn raamstickers en doosletters.

Raamstickers

Raamstickers zijn een veelzijdige vorm van gevelreclame die op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Of je nu je bedrijfslogo, openingstijden, aanbiedingen of andere belangrijke boodschappen wilt communiceren, raamstickers bieden een effectieve oplossing. Ze kunnen eenvoudig op je raamoppervlak worden aangebracht en zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren om perfect aan te sluiten bij je merkidentiteit. Met opvallende en professioneel ontworpen raamstickers trek je de aandacht van voorbijgangers en geef je je bedrijf een professionele uitstraling.

In dit geval hebben we gebruik gemaakt van day & night printtechniek. Hierbij word er geprint op een glasheldere stickerfolie in maar liefst 3 lagen. Twee lagen in kleur en hier tussenin een laag witte inkt. Eén van de belangrijkste voordelen van raamstickers is dat ze zowel van binnen als van buiten zichtbaar zijn en met day & night folie krijg je een extra mooi effect omdat er veel licht doorheen komt, maar de logo’s toch duidelijk zichtbaar blijven. Dit betekent dat je je boodschap aan zowel klanten die binnen zijn als aan voorbijgangers kunt tonen. Raamstickers kunnen ook worden gebruikt om privacy te creëren, terwijl ze tegelijkertijd je merk versterken.

Doosletters

Een andere vorm van gevelreclame die bijdraagt aan de uitstraling van je bedrijf zijn doosletters. Doosletters zijn individuele driedimensionale letters die op de gevel worden gemonteerd. Ze kunnen verlicht of onverlicht zijn, afhankelijk van je voorkeur en het gewenste effect. Doosletters zijn een uitstekende keuze voor het creëren van een opvallende en professionele geveluitstraling. Door te kiezen voor verlichte doosletters, kun je zelfs ’s nachts de aandacht trekken en je bedrijf laten opvallen in het donker.

In dit geval is er – mede door de regels vanuit de Gemeente Groningen – voor gekozen om voor onverlichte doosletters te kiezen.

Doosletters kunnen worden aangepast aan je merkstijl en logo. Ze kunnen worden vervaardigd uit verschillende materialen, zoals acrylaat, aluminium of RVS, en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Door te investeren in hoogwaardige doosletters van goede kwaliteit, geef je je bedrijf een professionele en betrouwbare uitstraling.

Al met al een mooie opdracht en eindresultaat mag er zijn!

 

Klant: 123 wonen & iQ Makelaars Groningen
Werkzaamheden: Signing pand