Mogen wij je helpen met het ontwerpen van jouw logo en huisstijl?

Je logo en huisstijl zijn visueel het gezicht van je bedrijf en vaak het eerste wat klanten van je bedrijf ervaren. Door een sterke grafische vormgeving zorgen wij voor een eerste indruk die klopt en die blijft hangen. Wij hebben de ervaring en het inzicht in markten en mensen om een logo en huisstijl te ontwerpen die jouw bedrijf versterkt én bij je past.

► Logo ontwerp

Wanneer je start met een nieuw bedrijf of de lancering van een nieuw product of dienst heb je na het bedenken van een mooie onderscheidende naam (zie ook naamcreatie) natuurlijk ook een sterk logo ontwerp nodig. Hiervoor ben je bij De Diesignloods aan het goede adres! Onze ontwerpers maken een onderscheidend logo waarmee je professioneel van start kan.

► Huisstijl ontwikkeling

Nu we een logo hebben ontwikkeld en we toch lekker in de flow zitten is het handig en natuurlijk efficiënt om gelijk door te pakken en een huisstijl te creëren. Een huisstijl is de vormgeving van alle uitingen van jouw bedrijf of product. Om een betrouwbare en consistente uitstraling te hebben is het goed om te zorgen dat alles qua vormgeving goed op elkaar afgestemd is. Dit zorgt voor herkenbaarheid en een professionele uitstraling.

Je kan het daarbij zo groot of klein aanpakken als maar nodig is. Het mooiste is om gelijk alle gangbare huisstijldragers zoals visitekaartjes, briefpapier, e-mail handtekeningen, brochures, website, social media kanalen, gevelreclame en ga zo maar door aan te pakken. Je kan dit natuurlijk ook gefaseerd doen en beginnen met één of meerdere items per keer.

Onze werkwijze

Uiteraard beginnen we met een gesprek waarin we graag van je horen wat voor bedrijf jij hebt en / of welke producten je in de markt wil gaan zetten. We proberen zoveel mogelijk van je te weten te komen en vertellen je onze werkwijze. Na dit eerste overleg hebben wij genoeg input om een plan op maat te schrijven. Wij vertellen je in een briefing via de mail wat we willen gaan doen om jouw merk vorm te gaan geven. Uiteraard met een duidelijke en heldere offerte erbij. Wanneer deze akkoord is kunnen we van start gaan.

Als eerste krijg je een planning waarin een aantal fases beschreven staan met deadlines. Zo werken we samen naar het eindresultaat toe en weten we van elkaar goed waar we aan toe zijn.

Ben je een beginner en heb je niet al teveel budget? Geen probleem, je krijgt een aangepast traject waarin we wat meer voorwerk en verantwoordelijkheid bij jou neerleggen en zo kunnen we je toch helpen de start te maken die jouw bedrijf en / of product verdiend.

En dan?

Je hebt een mooi logo en huisstijl voor je nieuwe bedrijf of product, maar nu moet er ook een website komen én drukwerk én eigenlijk ook een autobelettering, enz. enz…

Is het dan niet fijn om dat bij één betrouwbare partner neer te kunnen leggen die alles voor je regelt? Onze klanten vinden van wel. Het werkt prettig en 9 van de 10 keer ben je ook nog eens voordeliger uit! Vraag ons om de mogelijkheden.