Webdesign voor de beste online presentatie

Website ZWAAN De Diesignloods

Je website… Is je online presentatie aan de rest van de wereld. Of je winkel… Het is tegenwoordig een essentieel onderdeel van je bedrijf en biedt de perfecte kans om de juiste indruk achter te laten voordat klanten met je gesproken hebben.

Duizenden potentiële klanten zoeken online, het is daarom belangrijk om een mooie, strakke en snelle website te hebben met een perfect webdesign.

We bouwen een website voor jou waar alle basis zaken opstaan die je nodig hebt om goed zichtbaar te zijn. Dit kan een one-page webdesign zijn, maar ook een uitgebreide website met 10 tot 100+ pagina’s. Qua vindbaarheid in Google is het beter om meerdere pagina’s te maken en te zorgen voor sterke content op je website.

In elk geval kun je ervan uitgaan dat de website die wij voor je maken er top uitziet qua webdesign, responsive is en gebruikersvriendelijk is. En uiteraard zorgen wij ervoor dat je website of webshop de meest recente beveiligingen heeft.

 

Webdesign is gemakkelijk aan te passen

Je website heeft een ingebouwd content management systeem. Beheer teksten en afbeeldingen eenvoudig en pas dit zelf aan, zonder extra kosten en zonder moeite. Heb jij geen tijd of geduld hiervoor? Uiteraard kunnen wij de webdesign veranderingen ook voor je uitvoeren.

Zoekmachine klaar

Elke starters website is zoekmachine klaar vanaf het begin. Het hoger komen in de zoekmachine rankings heeft consistentie, vaardigheid en tijd nodig. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Gebouwd om te groeien

Je website is gebouwd op een stevig fundament. Onze aanpak betekent dat we je site kunnen schalen en verschillende extensies kunnen toevoegen wanneer je dat wilt. Je hoeft niet alles gelijk in één keer te doen, wanneer je bedrijf groeit, kan de website meegroeien.

 

Websites om écht mee te communiceren

Tegenwoordig kan een klant alles online kopen of regelen. Dit verwachten je klanten ook van jouw website. Ze willen op een simpele en snelle manier met je in contact kunnen komen.

Met een interactieve website voeg je online elementen toe aan je website om je diensten aan klanten te verbinden. Of het nu gaat om online reserveringen of afspraken inplannen. We maken het voor jou en je klanten gemakkelijk met interactieve websites die scoren.

Systeem integratie

Heb je een bestaand reserveringssysteem dat je gebruikt voor telefonische afspraken of inloop? Praat met ons over de integratie met je website voor een volledig online boekingssysteem.

 

Webshop – voor online verkopers

Zoeken naar de juiste e-commerce oplossing kan lastig en duur zijn. Het is daarom verstandig om erg goed te inventariseren waar jouw webshop allemaal aan moet voldoen. Het kiezen van het juiste platform is cruciaal. Om ons te helpen de juiste voor je te vinden, moeten we begrijpen wat je nog meer doet. Welk boekhoudpakket gebruikt je? Moet je site verbinding maken met een kassasysteem in de winkel? Met welke vervoerder verzendt je producten?

 

Onze webshop oplossingen

Wij werken met een aantal e-commerce platformen die we integreren in onze wordpress gebouwde websites. In plaats van een custom gebouwde webshop (wat ook mogelijk is), maken we o.a. gebruik van platformen als EcWid, WooCommerce en EposNow. Dit zijn betrouwbare platformen die wereldwijd toonaangevend zijn in het faciliteren van webshop oplossingen.

Het fijne is dat je met deze systemen klein kunt beginnen, deze kan aanpassen en vervolgens (eindeloos) kan uitbreiden. Dit is één van de meest bewandelende routes om te starten met een webshop en op deze manier ben je het minste tijd en geld kwijt.

 

Prijzen websites en webshops

Er zijn veel factoren die de kosten van je webshop beïnvloeden. We geven je een gedetailleerd voorstel, met daarin alle kosten en mogelijke kosten voor optionele extra’s, afhankelijk van wat voor jou belangrijk is. Maak een vrijblijvende afspraak

Trots op onze klanten!