EVNTS is een nieuw evenementen organisatiebureau gevestigd in ons mooie Hattem en wordt gerund door Alisa Annot en Leonie Brouwer. Twee enthousiaste jonge ondernemers die samen bij ons binnen kwamen, vol energie en ideeën. Alles was al aardig bedacht en de plannen waren klaar, alleen nog het bedrijf een gezicht geven met een passend logo ontwerp… en daar mochten wij bij gaan helpen. Een fijne samenwerking, want Alisa en Leonie weten goed wat ze willen, lekker snel schakelen dus!

 

Logo ontwerp

Een sterk logo is essentieel voor elk bedrijf of merk, omdat het de identiteit en waarden van een organisatie vertegenwoordigt. Het fungeert als het gezicht van het merk, waarmee het zich onderscheidt van concurrenten en een blijvende indruk maakt op het publiek. Maar waarom is een sterk logo zo belangrijk en wat doet het met de uitstraling van een bedrijf?

Ten eerste zorgt een sterk logo voor herkenbaarheid. Het is het visuele symbool dat mensen associëren met een bepaald merk. Een goed ontworpen logo kan direct de aandacht trekken en ervoor zorgen dat mensen het merk onthouden. Het is een krachtig hulpmiddel om bekendheid op te bouwen en een positieve merkherinnering te creëren.

Daarnaast communiceert een sterk logo de essentie van een merk. Het moet in staat zijn om de kernwaarden, de visie en de missie van het bedrijf op een visuele manier over te brengen. Of het nu gaat om professionaliteit, innovatie, betrouwbaarheid of creativiteit, een goed logo weerspiegelt de identiteit van het merk en spreekt de juiste doelgroep aan.

Bovendien draagt een sterk logo bij aan de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van een bedrijf. Het straalt professionaliteit en kwaliteit uit, waardoor potentiële klanten vertrouwen krijgen in het merk. Een slecht ontworpen of onprofessioneel logo kan daarentegen afbreuk doen aan de reputatie en de geloofwaardigheid van een bedrijf.

Tot slot heeft een sterk logo invloed op de algehele uitstraling van een merk. Het kan een gevoel van consistentie en cohesie creëren in alle visuele uitingen, zoals website, verpakking, reclame en sociale media. Een goed logo zorgt voor een samenhangende merkervaring en versterkt de positieve perceptie van het bedrijf.

Kortom, een sterk logo is van cruciaal belang voor een succesvolle branding. Het vergroot de herkenbaarheid, communiceert de essentie van het merk, verhoogt de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid, en draagt bij aan een consistente en positieve merkuitstraling. Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt door het creëren van een sterke merkidentiteit en het aantrekken van klanten.

Visitekaartjes

Visitekaartjes zijn nog steeds een effectieve en waardevolle marketingtool. Ze bieden een tastbare en persoonlijke manier om contactgegevens uit te wisselen en een blijvende indruk achter te laten. Visitekaartjes zijn handig tijdens netwerkevenementen, zakelijke bijeenkomsten en ontmoetingen waar persoonlijk contact centraal staat. Ze stellen professionals in staat om snel en gemakkelijk hun contactgegevens te delen en hun merk te promoten. Ondanks de digitale revolutie blijft het visitekaartje een krachtig middel om connecties te leggen en professionele relaties op te bouwen. Ook EVNTS maakt gebruik van visitekaartjes, zeker als startend bedrijf is het fijn om je gegevens gemakkelijk aan een potentiële klant te kunnen overhandigen.

 

Feestje plannen met EVNTS?

Er komen al goede recensies voorbij, dus heb je grootste plannen voor je volgende event of feest, neem contact met ze op via de website van Evnt!

EVNTS is een evenementen organisatiebureau dat het graag nét even anders doet. It’s all in the name! Wij geloven dat het vieren van successen en het delen van momenten met elkaar speciale aandacht verdient. Samen met onze lokale partners organiseren wij evenementen die naadloos aansluiten bij jouw wensen en behoeften.

 

Klant: EVNTS
Werkzaamheden: Logo ontwerp & Visitekaartjes