Vormgeving & DTP: altijd On Demand

vormgeving & DTP afdeling kantoor De Diesignloods Hattem

Voor veel bedrijven zijn wij de vormgever of DTP’er die ze zelf niet in huis hebben. Voor kleine bedrijven tot marketing afdelingen van grotere bedrijven werken wij als een verlengstuk van de organisatie en zorgen we ervoor dat vormgeving en DTP snel en “on demand” opgepakt wordt.

Wij zijn er voor de ondernemers die wel de ideeën hebben, maar niet de skills in huis om de ideeën te visualiseren. Of je hebt het er gewoon te druk voor, kan ook natuurlijk.. 😉 Wij werken jouw ideeën snel uit tot een ontwerp waar je gelijk mee verder kan.

Hierbij houden we altijd het doel voor ogen; wat wil je met je banner, advertentie of website bereiken?

 

Vormgeving Abonnement

En net als bij On Demand TV kun je bij ons ook kiezen voor een abonnement. Heel handig als je je maandelijkse kosten overzichtelijk wil houden. Voor aantrekkelijke tarieven staan wij elke dag voor je klaar om al je vormgeving op te pakken.

 Tevreden klanten met abonnementen zijn bijvoorbeeld Albert Heijn Hattem en Herberg Molecaten.

 

Creatief én functioneel ontwerpen

Wij hebben bij De Diesignloods flink wat jaren ervaring opgebouwd op diverse gebieden van reclame productie. Bij signmakers, drukkerijen en groot formaat printbedrijven leer je hoe je het beste je bestanden kan opmaken voor de productie ervan.

Deze kennis nemen wij in elk ontwerp mee. Zo worden onze ontwerpen niet alleen creatief, maar ook functioneel.

 

DTP

Het opmaken van de wat meer technische bestanden wordt vaak onder de noemer DTP (DeskTop Publishing) geschaard en ook hiervoor kun je bij ons terecht. Dit is bijvoorbeeld de opmaak van een verpakking, catalogus, jaarverslag of een plattegrond. 

 

Wat mogen we vandaag vormgeven voor jouw bedrijf?

Van een folder of een rollup banner voor de beurs tot een nieuwe verpakking of een social media post, wij staan klaar om je snel en vakkundig te helpen aan een creatief ontwerp.

Bel, mail of whatsapp ons geheel vrijblijvend met je aanvraag of voor meer informatie over vormgeving en DTP.