Nieuwe website ZWAAN Calculatie & Advies BV

In de afgelopen maanden hebben wij samen met partner ‘EJO web’ een mooie website mogen ontwikkelen voor ZWAAN Calculatie & Advies BV uit Veenendaal. Het is een informatieve website geworden waar ZWAAN zijn diensten, werkwijze en projecten laat zien aan (potentiële) klanten. De slide show waarmee de website opent is een echte eye-catcher geworden en laat perfect zien wat voor diensten en projecten ZWAAN aanbiedt.

Mobile first

Belangrijk uitgangspunt bij alle websites die wij ontwikkelen is het responsive vermogen van de website. Vanaf het begin word er gekeken naar de prestaties en vormgeving op een mobiel scherm. Vooral de prestaties van een website qua snelheid en laadvermogen op de mobiel zijn erg belangrijk voor een goede ranking in de zoekmachines. Dit omdat meer dan de helft van de websites tegenwoordig bekeken word op de mobiel en Google dit daarom als één van de belangrijkste meetpunten heeft ingesteld voor de ranking.

Grafische vormgeving

Naast het ontwikkelen van de website qua techniek is natuurlijk ook de vormgeving erg belangrijk. Om je te onderscheiden in de markt moet je er bovenuit steken en moet alles kloppen. Bij de start van het project kwamen een aantal zaken qua huisstijl naar voren die een opfris beurt konden gebruiken. Zo werd het logo gerestyled en zijn de pictogrammen van de diensten die ZWAAN aanbied op maat gemaakt. Ook is er een selectie gemaakt van foto’s welke bewerkt zijn voor de website sliders en hebben we diverse teksten geschreven.

Over ZWAAN Calculatie & Advies BV

Zwaan BV is een jong, dynamisch en breed inzetbaar bedrijf op het gebied van calculatie en advies voor de schilder branche. De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit calculatiewerk, onderhoudsadvies, het opstellen van begrotingen, projectbegeleiding en inspectiewerkzaamheden welke gerelateerd zijn aan de schilders,- en onderhoudsmarkt. ZWAAN levert diensten aan schilders,- en onderhoudsbedrijven.

 

Bekijk hier de nieuwe website van ZWAAN : https://www.zwaancalculatie.nl/

 

Wij wensen eigenaar Arjen Zwaan veel succes en goede zaken met deze nieuwe website!

 

Klant: ZWAAN Calculatie & Advies BV
Werkzaamheden: Website