Met alle personeelstekorten om ons heen is het een vraag die steeds vaker voorbij komt; “Kunnen jullie ons helpen met een campagne opzetten voor het werven van nieuw personeel?” Uiteraard!

 

Installatiebedrijf Koller uit Hattem kwam met deze vraag en samen met hen bedachten we een leuke personeelswerving campagne om Koller zichtbaar te maken voor potentiële nieuwe medewerkers.

Fotografie

Wij raden onze klanten vaak aan om eerst een fotoshoot in te plannen. Maak mooie beelden van je bedrijf, de werkzaamheden en het personeel. Goede beelden zeggen meer dan 1000 woorden! Uiteraard kunnen wij hierin meedenken en hebben wij een aantal freelancers om ons heen verzameld die dit erg goed kunnen. Fotografie is natuurlijk ook een vak apart en het loont de moeite om hier wat budget voor vrij te maken. Het maakt je campagne persoonlijker en betrouwbaarder en je komt veel beter binnen bij je doelgroep.

 

In dit geval werkten wij samen met Helma Ruitenberg (check hier haar website), een zeer veelzijdige fotografe en ontzettend prettig om mee te  werken. Dat zie je wel aan de foto’s… Met name mensen fotograferen en zichzelf laten zijn is één van haar sterkere punten. Het resultaat was dan ook boven verwachting en we konden de foto’s zeer goed gebruiken. De foto’s kunnen door Koller sowieso nog jarenlang gebruikt worden voor allerlei doeleinden dus een goede investering!

Personeelswerving campagne

Voor deze eerste personeelswerving campagne spraken wij met Koller af om een poster ontwerp te maken. Een ontwerp welke gedrukt zou kunnen worden en verspreid door Hattem en omgeving. Ook voor social media uiteraard beelden die toegepast konden worden op o.a. LinkedIn en, Facebook en Instagram. Zo creëren we een complete campagne voor online- en offline marketing.

 

Zie hieronder de resultaten:

 

 

 

Klant: Installatiebedrijf Koller
Werkzaamheden: Personeelswerving campagne