Arend Kisteman, Eigenaar en bakker - De Stadsbakker

Toen ik een relatie vertelde wat mijn plannen waren met De Stadsbakker, was de reactie: “daar krijg je nooit een geschikt logo bij…” Op dat moment had ik net de definitieve versie van De Diesignloods ontvangen en kon ik deze met trots laten zien. Zijn mond viel open van verbazing en hij zei: wow, dit past er precies bij en sluit volledig aan op je verhaal. Het logo van De Stadsbakker is inmiddels een herkenbaar beeldmerk in Zwolle en de bakkerijbranche geworden.
De Diesignloods verzorgd nu onze volledige huisstijl en weet ons vaak weer te verrassen met nieuwe uitstralingen en de manier van het presenteren van nieuwe ontwerpen.

Liesbeth Veldhuizen, Eigenaar en therapeut - Sta in je kracht

De Diesignloods heeft me geholpen aan een compleet nieuwe website. Het resultaat: een frisse strakke site met mooie vormgeving. Beelden die aansluiten bij de tekst en bij wie ik ben. Riemer werkt professioneel, doet wat hij zegt en stemt goed af op de wensen die er liggen. Hij weet als geen ander visie en sfeer om te zetten in concrete uitingen.
Op het moment dat ik op korte termijn visitekaartjes en folders nodig had die het verlengstuk van de site moesten zijn, was dit ook geen probleem. Op creatieve en doeltreffende wijze maakte hij dit voor elkaar. Ik beveel De Diesignloods dan ook ten zeerste aan.

Elmer Bakker, In- en verkoopmakelaar - UW VBO Makelaar

De Diesignloods heeft al meerdere uitingen voor UW VBO Makelaar gemaakt en dit naar onze volle tevredenheid.
Diverse vraagstukken die we hadden werden door de ervaring, kennis en kunde van De Diesignloods opgelost. Het budget dat wij hadden afgesproken is nooit overschreden. Dit ging echter niet ten koste van de hoge kwaliteit. Ook de afspraken over tijd werden altijd ruim gehaald. Kortom; het is prettig samenwerken met De Diesignloods, hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs en afspraak is afspraak.