Anja Bloem & Trends is ondertussen een begrip in het Winkelcentrum van Stadshagen in Zwolle. Voor ons al vele jaren een trouwe en leuke klant en nu was het tijd voor een passende autobelettering.

Van logo- en huisstijlontwerp en drukwerk tot de website die we afgelopen jaar hebben gerealiseerd, Anja is een rasechte ondernemer en pakt lekker door. Nu de nieuwe bedrijfswagen! Het was in de ontwerpfase wel even een strijd om het bloemenstukje op de auto goed te krijgen, maar na een paar keer heen en weer mailen en voor de laatste details nog even samen met Anja achter het scherm waren we eruit.

Het is een heerlijke frisse combinatie geworden met de kleur van de auto en de bloemen en het logo. Chique, maar toch ook vrolijk!

 

Autobelettering

Autobelettering is een effectieve en betaalbare manier om je bedrijf onderweg te promoten en tegelijkertijd een professionele uitstraling te geven. Of je nu een klein lokaal bedrijf hebt of een grotere onderneming runt, autobelettering kan een krachtige marketingtool zijn die de zichtbaarheid van je merk vergroot.

Eén van de belangrijkste voordelen van autobelettering is dat het je bedrijfsvoertuigen transformeert tot rijdende reclameborden. Elke keer dat je op de weg bent, wordt je bedrijfsnaam, logo en contactgegevens gezien door een groot aantal mensen. Voorbijgangers, medeweggebruikers en potentiële klanten kunnen je bedrijf herkennen. Het is als het ware een constante advertentie die je bedrijf op een opvallende manier presenteert.

Heet biedt ook de mogelijkheid om je merkidentiteit en boodschap duidelijk te communiceren. Met aantrekkelijke grafische ontwerpen en goed geplaatste informatie kun je je bedrijfsvoertuigen onderscheiden van anderen op de weg. Of het nu gaat om een volledige belettering of subtiele logo’s en contactinformatie, autobelettering geeft je de vrijheid om je voertuigen aan te passen aan je merkstijl.

Een ander voordeel is de kostenbesparing ten opzichte van traditionele reclamevormen. In vergelijking met advertenties in kranten, tijdschriften of op billboards, biedt autobelettering een eenmalige investering die lang meegaat. Je hoeft geen terugkerende advertentiekosten te betalen, omdat je bedrijfsvoertuigen voortdurend je boodschap verspreiden terwijl ze onderweg zijn. Dit maakt autobelettering een kosteneffectieve manier om je bedrijf te promoten en tegelijkertijd je marketingbudget te beheren.

Een ander belangrijk aspect van autobelettering is dat het een gevoel van professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Wanneer potentiële klanten je bedrijfsvoertuigen zien met professioneel ontworpen autobelettering, creëert dit vertrouwen en geloofwaardigheid. Het laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en dat je aandacht besteedt aan de details.

 

Klant: Anja Bloem & Trends
Werkzaamheden: Autobelettering