We maken er het beste van met z’n allen…

Het zijn gekke en harde tijden. Overal om ons heen ondernemers die in zwaar weer zitten, maar ook bedrijven die het juist extra druk hebben omdat hun product of dienst nu juist extra nodig is. Het is allemaal relatief natuurlijk. Gezond zijn gaat uiteraard voor en we hopen dat wij en jullie dat zijn en blijven.

Bedrijvigheid

We zien ook mooie dingen gebeuren. Bedrijven die inventief omgaan met de beperkingen van de maatregelen en nieuwe manieren verzinnen om hun producten of diensten te slijten. Een ondernemer op de radio vertelde dat in tijden van crisis de echte ondernemers op staan en dat zien we ook wel om ons heen gebeuren. Horeca die massaal aan het inzetten is op bezorging, modezaken die personal shopping aanbieden en veel mooie initiatieven van bedrijven uit Hattem, Zwolle en omgeving.

Corona communicatie

elTec_corona-poster_De-DiesignloodsUiteraard staan wij klaar voor jullie om te helpen met alle communicatie vraagstukken. Zo hebben we één van onze klanten al geholpen met de complete branding van de website samenstoppenwijcorona.nl en voor eL-Tec in Hattem hebben wij een poster ontworpen met richtlijnen voor tijdens deze crisis.

Wij denken graag met je mee om je producten en/of diensten ook in deze tijd goed onder de aandacht te brengen.

Succes allemaal de komende tijd!!

 

UITGELICHT > Preventieve producten

Wij maken niet alleen de mooiste ontwerpen, wij realiseren ze ook! We hebben een kleine selectie gemaakt van producten die wij kunnen verzorgen voor jullie in deze tijden. Heb je hier vragen over of zoek je net even wat anders? Bel of mail ons geheel vrijblijvend!

 

“Kuch”schermen

Preventie-Scherm_Kuchscherm_De DiesignloodsPlexiglas preventiescherm voor bescherming tegen spatten voor zowel klanten als personeel. Kan vrijstaand op de toonbank of balie geplaatst worden met de meegeleverde transparante voeten of hangend gemonteerd worden.

We hebben een aantal standaard formaten, maar we kunnen ze ook op maat leveren. Alles is mogelijk! Prijzen op aanvraag.

 

Vloerstickers

Vloersticker-Rond_De DiesignloodsZorg dat er op een duidelijke manier een veilige afstand ontstaat tussen de klanten in de wachtrij. Met deze vloerstickers is direct duidelijk waar er gewacht moet worden en waarom. Zorg dat iedereen weet waar die moet wachten!

Alleen een ronde vloersticker of wil je wat wachtstrepen op de grond plakken? We kunnen deze stickers in alle formaten, vormen en ook diverse kwaliteiten printen. Er zijn zelfs vloerstickers die geschikt zijn om op asfalt te plakken!

 

Het is rustig op De Netelhorst 9b. Maar…

pand De DiesignloodsWij zijn bereikbaar!

Robert en Riemer werken wisselend thuis en in ons pand aan De Netelhorst. Wim werkt vanuit huis en onze stagelopers Marit, Lamar en Rick hebben we helaas naar huis moeten sturen.

Uiteraard zijn wij wel gewoon bereikbaar voor onze klanten. Je kunt ons bellen, mailen en whatsappen en afspraken doen we zoveel mogelijk via videocalls of natuurlijk telefonisch.

Een creatieve groet!
Team De Diesignloods