Logo ontwerp voor Parent Kit

Voor Parent Kit, een nieuw bedrijf gevestigd in Zwolle, mochten wij een logo ontwerp maken.

Parent Kit is een bedrijf wat een gereedschapskist biedt aan ouders ter ondersteuning van het grootbrengen van hun kinderen.

Vragen, vragen, vragen…

Om een logo te maken dat echt goed vertegenwoordigd wat je als bedrijf wil uitstralen moet je als reclamebureau goed inventariseren in wat voor markt het bedrijf zich begeeft en natuurlijk vooral goed weten wat de doelgroep is en waar deze zich bevindt. Na enkele leuke en inspirerende gesprekken met de eigenaren Liesbeth en Judith, waarbij ze uitgebreid ondervraagd werden over visies, doelstellingen en doelgroepen werd dit allemaal duidelijk en konden wij met enthousiasme aan de slag gaan.

Ontwerpfase

In de ontwerpfase worden alle ingrediënten die zijn verzameld in fases verwerkt en werken we toe naar een ontwerp voorstel. In dit geval besloten we tijdens dit proces samen met de opdrachtgevers om gelijk een bredere opzet neer te gaan zetten en ook foto sfeerbeelden in het ontwerpvoorstel mee te nemen.

Na het bepalen van een lettertype (zelfs 2) en een mooi icoontje voor goede herkenbaarheid, zochten we een mooie selectie foto’s uit welke goed passen bij het gemaakte logo. Zie hieronder het resultaat; wij én onze opdrachtgevers zijn erg tevreden!

sfeerbeelden logo ontwerp parent kit 1

sfeerbeelden logo ontwerp parent kit 2

 

Logo voor Social media

Een extra service die wij aanbieden; we maken altijd een extra variant voor gebruik op social media. Vaak zijn logo’s niet helemaal geschikt voor de vierkante profielfoto’s. Omdat social media belangrijk is voor bedrijven (Facebook, Instagram, Linked In, Pinterest, enz) vinden wij het ook belangrijk dat onze klanten met een goed zichtbaar logo zich hier kunnen presenteren.

social media logo - logo ontwerp parent kit

Klant: Parent Kit
Werkzaamheden: Logo ontwerp